Derniéra dospělých v Mostě

29.5.2016
27. – 28.5.2016
 
GP B Dospělých – Most 

V Mostu se tentokrát nepodařilo ani jednou proklouznout do osmičky nejlepších. Přesto naši zahráli slušné zápasy. Pro Zuzku byly soupeřky přece jen o hodně starší a zkušenější, muži šli s formou po kvalifikaci o něco dolů, navíc Jindra měl v posledních týdnech starosti s maturitou.

V mixu hrál J.Kukač s Janošovou a neprošli do šestnáctky, i když po prohře ve třech setech. Takže sedmnácté místo. Líp se dařilo Michalu Koudelkovi se Zuzanou Matouškovou. Ti prošli do šestnáctky, ale dál to nešlo – tedy konečné deváté místo.

Ve dvouhrách jako přes kopírák – postup mezi šestnáct nejlepších a nakonec devátá místa pro Jindru i Zuzanu.

To samé v deblech -Zuzka hrála s Foukalouvou / Vesec/ a tomuto nesehranému páru se vůbec nedařilo. V koncovce třetího setu se nedařilo ani páru M.Koudelka, J.Kukač – ti hráli proti páru nasazenému jako č.2 a prohráli 21:18. Tedy další dvě devátá místa.

Takže téměř vždycky uprostřed startovního pole a to zase není v konkurenci předních hráčů republiky ostuda. Navíc opět nějaké body do žebříčku a minimálně udržení stávajících pozic. A pro Zuzku Matouškovou další cenné zkušenosti, které se jí budou hodit za týden na GP A turnaji U 17 v Orlové.