Pojďte s námi vítězit!

3.10.2022

Náš badmintonový klub má v Křemži téměř padesátiletou tradici. Za své dosavadní fungování dal příležitost nepřebernému množství sportovců ukázat se v tom nejlepším světle na nejrůznějších místech světa. Proto v této poctivé práci pokračujeme i nadále a snažíme se náš klub posouvat pořád dál a dál. Sledujeme v našem sportu nejnovější trendy, učíme děti zdravému respektu k soupeři, ale také odstraňujeme sebepodceňování. Naším cílem je úspěšný a spokojený sportovec. Je ale pravdou, že ne všichni mohou objíždět ty nejlepší turnaje v Čechách či zahraničí a být na nich pouze úspěšní. Ke sportovnímu životu patří i prohry. Bez nich bychom nikdy nepoznali, co je to vlastně zvítězit! Jaký je to pocit – vyhrát!

Zkusili jste někdy na vlastní kůži vydat ze sebe maximum, až jste někdy nemohli ani popadnout dech? Až vám z toho všeho šla hlava kolem? Vydali jste ze sebe úplně všechno, až jste druhý den nemohli vstát z postele?

My tenhle pocit známe. Je to něco, co stojí za to doopravdy zažít. Všechno to nepohodlí a dřina na tréninku se pak ukáže jako nezbytná rutina, která vede k vítězství, a kterou už pak všichni chápou jako skvělou zábavu a příležitost učit se novým věcem.

Pokud v sobě máte sportovce, nebojíte se učit od zkušenějších, nevadí vám propocené triko, neváhejte a přijďte se mezi nás podívat. Trénujeme téměř po celý týden a věříme, že si každý zájemce svůj termín k trénování najde.