Natáčení České televize

27.8.2014

logo CT

V úterý 26.8.2014 jsme zažili další ze zajímavých událostí. Česká televize vysílá pořad, který se jmenuje Olympijský magazín. Ten je pravidelně k vidění na programu CT Sport. Jestliže jste diváky tohoto pořadu, víte, že jedna z rubrik se jmenuje „52 statečných“. A právě v této části pořadu bude vysílaná naše reportáž.

Co vlastně rubrika „52 statečných“ obsahuje? Česká televize chce ukázat jedince, kteří celý svůj život zasvětili sportu, vychovali pro něj úspěšné sportovce, a to bez jakéhokoliv finančního ohodnocení. A právě jedním z těchto „statečných“ je i náš trenér pan Václav Koudelka. Před několika dny mu zazvonil telefon, volající se představil jako Jakub Bažant z ČT a domluvili spolu návštěvu kamery na jednom z našich tréninků.

Natáčecí večer probíhal ve velmi přátelské atmosféře. Celý ansámbl filmařů, v čele s redaktorkou Žanetou Peřinovou, působil velmi profesionálním a i uklidňujícím dojmem. Ono přece jen, přiznejme si, stát před zapnutou kamerou a rozsvíceným světlem, není pro laika nic jednoduchého. Naštěstí se toho pan trenér zhostil jako zkušený profesionál a známky nervozity na něm nebyly vůbec znát. Pak přišly rozhovory s jeho svěřenci. A to byl pan trenér režisérem požádán, aby z místa natáčení odešel, aby rozhovory nějakým způsobem neovlivnil. První na řadě byla Zuzka Matoušková a pak vzápětí Jindra Kukač. Co řekli o svém trenérovi se dozvíte přímo z pořadu Olympijský magazín. Datum a čas vysílání Vám samozřejmě na těchto stránkách vyvěsíme.

Po rozhovorech si televize ještě natočila průřez tréninkem a také zápasem, který odehráli již zmiňovaní Zuzka s Jindrou a ještě se k nim přidaly sestry Koudelkovy.

Někteří z filmařů si chtěli také vyzkoušet, jaké je to stát na badmintonovém kurtu. Dostali tedy krátkou lekci a poznali na vlastní kůži, že hrát badminton není vůbec nic jednoduchého.

Sledujte tedy pozorně naše stránky, abyste nepřišli o termín vysílání Olympijského magazínu!!!

Na natáčení jsme měli samozřejmě i fotoaparát, takže vám můžeme poskytnout několik obrázků z tohoto večera.

přípravy před natáčením

přípravy před natáčením

přípravy před natáčením

přípravy před natáčením

natáčení

natáčení

přípravy před natáčením

přípravy před natáčením

natáčení

natáčení

pan trenér a Žaneta Peřinová

pan trenér a Žaneta Peřinová

Mnohem více obrázků pak naleznete v Galerii.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *